Tässä on Skillzy – EM-kisojen maskotti kesällä 2020!

skillzy em-kisojen maskotti 2020

Vuoden 2020 EM-kisojen maskotti on nimeltään Skillzy. Skillzyn rinnalla ”maskotteina” toimii myös kaksi freestyle-jalkapalloilijaa.

Jalkapallon arvokisat tuovat perinteisesti markkinoille jos jonkinmoista oheistuotetta: On brändättyjä ruokia, juomia, kolikkopelejä, figuureja, jalkapallovarusteita – ja sitten tietenkin maskotit.

Tulevan kesän EM-kisoissa maskotteina toimivat kolme hahmoa, joilla on pallo vahvasti hallussa. Freestyle-jalkapalloilijat Liv Cooke ja Tobias Becs saivat viimeisimpänä lisäyksenä trioonsa Skillzyn, joka jakaa vahvasti mielipiteitä.

Monien mielestä tässä sarjakuvamaisessa hahmossa ei ole käytetty minkäänlaista mielikuvitusta vaan Skillzy onkin vain ihminen, jonka päähän on lyöty hassu naamari. Arvostelua on myös saanut maskotin nimi, joka kuulostaa monien korvaan katugangsterin ghetto-nimeltä.

Alta voit tehdä oman päätelmäsi hahmon mielekkyydestä.

Liv Cookea ja Tobias Becsiä ei luonnollisestikaan voida nähdä useassa kisakaupungissa samaan aikaan, mutta eiköhän Skillzyn pukuja tehdä vähintään yhtä monta kuin pelipaikkoja on kisoissa.

Skillzy – jalkapallon EM-kisojen maskotti 2020: