Real Madrid nousi sarjakärkeen – Sergio Ramos teki maalillaan historiaa

Real Madrid Real Sociedad La Liga

Real Madrid kaatoi sunnuntain myöhäisottelussa Real Sociedadin vieraskentällä lukemin 2-1 ja nousi sarjakärkeen ohi Barcelonan.

Helpolla madridilaiset eivät Sociedadin kanssa päässeet, sillä tauolle mentiin maalittoman tasapelin siivittämänä.

Toisen puoliajan alkuun Real sai rangaistuspotkun, jota asettui ampumaan Sergio Ramos. Hän viimeisteli pallon vaivattomasti oikeaan alanurkkaan maalivahti Alex Remiron aavistaessa päinvastaiseen suuntaan.

Tämä osuma teki Madrid-kapteenista La Ligan puolustajien kaikkien aikojen maalintekijän. Hän ohitti 68. osumallaan legendaarisen Ronald Koemanin.

Sociedadilta hylättiin 69. minuutilla syntynyt maali paitsiona, ja pian tämän jälkeen Karim Benzema vei vieraat kahden maalin karkumatkalle. Myös Benzeman osumaa tarkasteltiin VAR:n avustamana, mutta pallon katsottiin osuneen tilanteessa olkapäähän, eikä siis tarkistuksen kohteena ollutta käsivirhettä havaittu.

Mikel Merino kavensi ottelun vielä seitsemisen minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta voitto lähti Realin mukaan lukemin 1-2. Real Madrid ja Barcelona ovat sarjan kärkikaksikkona tasapisteissä 65 pisteellään.