Barcelona haluaa eroon Ousmane Dembéléstä – tuntuva alennusmyynti tammikuulle

Ousmane Dembélé Barcelona Manchester United alennusmyynti

Ousmane Dembélé puhuttaa edelleen jalkapallomediassa. FC Barcelona haluaisi eroon ranskalaistähdestään, mutta toistaiseksi Dembélé ei ole ollut halukas lähtemään.

Barcelona haluaisi tiettävästi hankkia riveihinsä Memphis Depayn Lyonista. Katalonialaisseura oli Depayn perässä jo nyt siirtoikkunan ollessa auki, mutta siirtoa ei nähty. Yksi syy tähän on Barcelonan Ousmane Dembélé.

Dembélén sopimusta on jäljellä vielä noin 1,5 vuotta. Barcelonalle olisi siis tärkeä päästä eroon pelaajastaan, joka ei mahdu valmentaja Ronald Koemanin suunnitelmiin.

Mainos alkaa:

Barcelona kävi kauppaa Dembéléllä nyt hiljattain sulkeutuneen siirtoikkunan aikana, mutta tuloksetta. Seura yritti ensisijaisesti saada ranskalaistaiturinsa lainattua muualle.

Nyt kuitenkin katalonialaismedia Sportin mukaan ei puhuta enää lainaamisesta vaan nyt puhutaan jo pysyvästä siirrosta.

Tiettävästi ainakin Manchester United on ollut kiinnostunut ranskalaisen palveluksista.

Barcelona hankki Dembélén riveihinsä 105 miljoonalla eurolla. Barça on varautunut siihen, että he eivät tule tuota samaista summaa Dembéléstä enää saamaan. Sportin tietojen mukaan Barcelonassa oltaisiin valmiita myymään 105 miljoonaa maksanut hankinta reiluun alennushintaan, 50 miljoonalla.

Nähtäväksi jää, joko seuraavan siirtoikkunan auetessa tammikuussa nähdään Dembélén siirto Barcelonasta.

Lue myös: Real Madridilla hiljaisin siirtoikkuna 40 vuoteen – ei yhtään hankintaa!