Ennätykset paukkuu – maalipörssin voittamassa ”yllättävä nimi”!

Omat maalit

EM-kisojen maalipörssi ja sen voitto uhkaa mennä yllättävälle nimelle. Näissä kisoissa omat maalit ovat nousemassa pörssivoittoon.

Jalkapallon EM-kisojen maalipörssissä kärkipaikkaa pitää tällä hetkellä suvereenisti omat maalit. Tai siis pitäisi, mikäli ”OG” pörssissä mukana olisi.

EURO2020 -turnauksessa omia maaleja on nähty ennätyksellinen määrä. Ennen perjantai-illan otteluita omia maaleja oli nähty yhdeksän kappaletta. Siis yhtä monta omaa maalia, kuin koko EM-kisojen historiassa tähän asti.

Mainos alkaa:

Perjantaina Sveitsin ja Espanjan välisessä ottelussa Espanjan joukkue siirtyi 1-0 -johtoon, kun Jordi Alba laukoi pallon kohti Sveitsin maalia ja Denis Zakaria ohjasi pallon omaan maaliin. Maalintekijäksi merkattiin Zakaria (oma maali) ja näin omat maalit nappasivat maalipörssissä yhden täkyn lisää. Tämän maalin myötä näissä kisoissa on nähty enemmän omia maaleja, kuin EM-kisahistoriassa yhteensä ennen näitä kisoja.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Maalipörssin kärjessä pelaajista on Portugalin Cristiano Ronaldo viidellä osumallaan. Karim Benzema, Filip Forsberg sekä Patrik Schick seuraavat neljällä osumallaan – näistä tosin ainoastaan Schick jatkaa otteluitaan Tshekin kanssa, kun Ranska sekä Ruotsi ovat jo ulkona.

Kolmessa maalissa mukana olevista maista ovat mm. Belgian Romelu Lukaku sekä Englannin Raheem Sterling. Nämä kaksi ovat tositoimissa taas lauantaina, tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!

Jalkapallon EM-kisat 2021 – omat maalit:

Merih Demiral, Turkki

Wojciech Szczesny, Puola

Mats Hummels, Saksa

Ruben Dias, Portugali

Raphael Guerreiro, Portugali

Lukas Hradecky, Suomi

Martin Dubravka, Slovakia

Juraj Kucka, Slovakia

Pedri, Espanja

Denis Zakaria, Sveitsi