Perjantai-illan huumaa Saksassa: Borussia Mönchengladbach vastaan Bayern München

mönchengladbach - bayern münchen

Saksassa Bundesliigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Borussia Mönchengladbach ja Bayern München kohtaavat toisensa. 

Bayern München johtaa sarjaa ennen illan kamppailua. Se johtaa sitä myös vielä tämän illan jälkeen. Sarjassa toisena ja kaksi pistettä Bayernia perässä oleva RB Leipzig pelaa oman viikonlopun ottelunsa vasta huomenna.

Mönchengladbach ei ole ollut tällä kaudella huono. Se on sarjassa vasta seitsemäs, vaikka se on hävinnyt 14:stä pelaamastaan ottelusta vain kolme. Esimerkiksi neljäntenä oleva Borussia Dortmund on hävinnyt viisi ottelua. Mönchengladbachin sijoitusta selittää se, että se on pelannut peräti kuusi ottelua tasan.

Mainos alkaa:

Mönchengladbach lähtee otteluun suurena altavastaajana. Se kärsii muutamista pahoista poissaoloista, mm. Marcus Thuramin poissaolo pelikiellon vuoksi kirpaisee varmasti. Myös Bayern kärsii muutamista poissaoloista.

Ottelusta seurantaan kannattaa ottaa järjettömän kovassa vireessä oleva Bayern Münchenin puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski, joka on otteluun lähdettäessä neljän ottelun maaliputkessa. Edellisessä kolmessa ottelussaan Lewandowski on tehnyt jokaisessa kaksi maalia.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Livetulosten Twitter-tililtä.

Saako Lewandowskin maaliputki jatkoa? Pystyykö Mönchengladbach tosissaan horjuttamaan sarjakärkeä? Se ratkeaa tänään illalla.

Illan otteluohjelmassa oleva Borussia Mönchengladbach – Bayern München alkaa kello 21:30. Ottelun näyttää Viaplay sekä V Sportin kanavat V Sport Jalkapallo ja V Sport Urheilu.