Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu – eiliset tulokset jättivät jännitystä ensi viikolle

Mestarien liigan lohkovaihe huikea loppu

Eilen Mestarien liigassa pelattiin kahdeksan lohkovaiheen ottelua. Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu ensi viikolla, kun ensi tiistaina ja keskiviikkona saadaan lohkovaihe pakettiin.

Mestarien liigan lohkovaihe on ollut erittäin mielenkiintoinen ja täynnä yllätyksiä. Eilen yllätyksiä nähtiin lisää ja ainakin lohkoissa A, B sekä D jää jännitettävää ensi viikolle. Tänään pelataan kahdeksan ottelua lohkoissa E-H.

A-lohkossa lohkovoittajaksi on ratkennut jo Bayern München, mutta toisesta paikasta 16:n parhaan joukkoon käydään kova taistelu. Myös lohkon kolmossija ja paikka Eurooppa-liigan pudotuspeleissä on vielä jakamatta.

Mainos alkaa:

Eilen Atletico Madrid jäi kotonaan tasapeliin paljon miehistöään lepuuttaneen Bayern Münchenin kanssa kun samassa lohkossa Salzburg haki vierasvoiton Lokomotiv Moskovasta. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli Salzburg voittaa ensi viikolla kotonaan Atletico Madridin, menee se pudotuspeleihin ja jättää Atleticon Eurooppa-liigan jatkopeleihin.

Lohkossa B tilanne on erittäin kimurantti. Real Madrid hävisi eilen Shakhtar Donetskille, jonka myötä ukrainalaisseura nappasi Realia vastaan pelatuista keskinäisistä otteluista pisteet 6-0. Inter kävi kuitenkin hakemassa Mestarien liigan kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi Borussia Mönchengladbachin 2-3.

Tällä hetkellä järjestys lohkossa on seuraava: Borussia Mönchengladbach (8 pistettä), Shakhtar Donetsk (7p.), Real Madrid (7p.) ja Inter (5p.). Tilanne lohkossa voi kääntyä vielä täysin päälaelleen, sillä viimeisellä kierroksella Mönchengladbach vierailee Madridissa ja Inter isännöi Shakhtaria.

Lohkossa C lohkovoittajaksi on ratkennut Manchester City ja lohkon toiseksi sijoittuu FC Porto. Olympiakos ja Marseille ovat kumpikin kolmessa pisteessä ja ratkaisevat Eurooppa-liigan pudotuspelipaikan kohtalon. Marseille vierailee Manchesterissa ensi viikolla ja Olympiakos isännöi Portoa.

Lohkossa D Liverpool varmisti eilen lohkovoiton. Midtjylland on varmistanut paikkansa lohkon jumbona, mutta toisensa Amsterdamissa kohtaavat Ajax ja Atalanta jakavat keskenään viimeisen paikan 16:n parhaan joukossa. Ennen ensi viikon kohtaamista Atalanta on lohkossa toisena kahdeksalla pisteellä, Ajaxilla pisteitä on seitsemän. Voitolla Ajax jatkoon, Atalantalle riittää tasapeli.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan täältä.

Lue myös: FA Cupin taikaa – kahdeksannen sarjatason Marine FC jatkoon, vastaan asettuu Tottenham!