Marcus Rashford kertoi puhelinkeskustelustaan Boris Johnsonin kanssa

Marcus Rashford Englanti

Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen hyökkääjä Marcus Rashford kertoi BBC:llä puhelustaan Britannian pääministerin Boris Johnsonin kanssa.

Rashford on viime aikoina ollut vahvasti otsikoissa hänen noustua taistelemaan suunnitelmaa vastaan, jonka mukaan englantilaiskoululaisille ja heidän perheilleen tarkoitetut lounaskupongit olisi lakkautettu kesäksi.

Tiistaina ilmoitettiin, että kyseinen suunnitelma on peruttu – ja tästä päätöksestä hyötyy suoraan noin 1,3 miljoonaa lasta.

Mainos alkaa:

Pääministeri Boris Johson kiitti Rashfordia tämän esilletulosta. Pääministeri sanoi, että oli itse kuullut lakkauttamishankkeesta vasta siinä kohtaa, kun hän oli lukenut Rashfordin kampanjoivan päätöstä vastaan.

– Puhuin hänen kanssaan aiemmin tiistaina ja kiitin häntä päätöksestä. Se oli mukava keskustelu hänen kanssaan, ja me ymmärsimme toisiamme.

– Hän yksinkertaisesti kiitti siitä, että käytin rakentamaani positiivisessa mielessä. Me oikeastaan vain kiittelimme toisiamme, sillä hänen ei olisi tarvinnut tehdä sitä mitä hän teki, eikä minunkaan olisi tarvinnut, Rashford sanoi.

Lue myös: BBC: Keskustelut fanien päästämisestä Valioliiga-katsomoihin aloitettu

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen BBC:n YouTubessa.