Brighton kävi hakemassa ison voiton Anfieldiltä – putosiko Liverpool mestaruustaistosta?

Liverpool hävisi Brightonille

Eilen keskiviikkona Valioliigassa pelattiin viisi ottelua. Myöhäisillassa pelattu ottelu Liverpool – Brighton piti olla kotijoukkueen heiniä, mutta toisin kävi.

Liverpoolin haaveet mestaruudesta olivat vielä hyvinkin elossa Manchester Unitedin ja Leicesterin kompastelujen vuoksi. Eilen Brighton kuitenkin onnistui kaatamaan Liverpoolin Anfieldillä, joka on kova kolaus Jürgen Kloppin joukkueelle – etenkin kun huomioidaan Liverpoolin loukkaantumistilanne tällä hetkellä.

Liverpool lähti suurena ennakkosuosikkina kotiotteluun Brightonia vastaan, vaikka Brighton olikin napannut edellisestä ottelustaan voiton Tottenhamista. Liverpoolilla oli allaan kaksi isoa voittoa ja se oli noussut takaisin mukaan mestaruustaistoon.

Ensimmäinen puoliaika päättyi maaleitta, mutta toisella puoliajalla nähtiin yksi maali. Brightonin Steven Alzate iski pallon Liverpoolin maalia vartioineen Caoimhin Kelleherin taakse ja siirsi Brightonin 1-0 -vierasjohtoon. Tämä johto kantoi aina ottelun loppuun asti ja näin Brighton nappasi täydet kolme pistettä Liverpoolin vieraana.

Katso ottelun Liverpool – Brighton huippuhetket alta:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Liverpoolin ero kärjessä olevaan Manchester Cityyn on nyt seitsemän pistettä. Cityllä on kärjessä kaiken lisäksi yksi peli muita kärkijoukkueita vähemmän pelattuna.

Manchester City on viime viikkojen aikana noussut ylivoimaisesti suurimmaksi suosikiksi voittamaan Valioliiga. Vieläkö nähdään yllätyksiä, vai marssiiko City mestaruuteen?