Uskomatonta draamaa – Leverkusen piti tappiottoman putkensa hengissä iskemällä tasoituksen ajassa 90+6

Bayer Leverkusen

Leverkusen pelaa yhä tappiotonta kautta. Tällä kertaa joukkue pelasti tasapelin dramaattisesti lisäajan lisäajalla.

Bayer Leverkusen on jo mestaruutensa varmistanut, mutta motivaatiota peleihin selvästi riittää. Kun Bundesliigaa on vielä kolme kierrosta jäljellä, pelaa joukkue vielä siitä onnistuvatko he vetämään koko kauden läpi tappioitta.

Sarjakolmonen Vfb Stuttgart antoi kovan haasteen ja johti lauantain kierroksella pelattua ottelua toisella jaksolla jo 2-0, mutta niin vain Leverkusenin joukkue kiipesi takaa tasoihin. Amine Adli iski 2-1-kavennuksen jo 61. minuutilla, mutta Stuttgart piti johdostaan kiinni aivan viimeisille hetkille asti.

Mainos alkaa:

Ottelussa pelattiin jo lisäajan lisäaikaa, kun Leverkusenille tuomittiin vapaapotku. Florian Wirtz asettui sitä antamaan ja toimitti pallon boksiin. Jatkotilanteesta aukesi vetopaikka, josta Robert Andrich siirsi pallon sisään räjäyttäen kotistadionin suoraan huutoon ja hurmioon.

Leverkusen iskee tasoituksen lisäajan lisäajalla ja pelaa yhä tappiotonta kautta:

Katso myös: Robert Taylor teki esityön – Lionel Messi iski pallon maaliin