Lähde: Valenciassa kuohuu – päävalmentaja ja hyökkääjä ottivat yhteen: ”Älä koske minuun”

kolikkopelit jalkapallo MM-karsinnat Juha Pirinen harjoitusottelu Sevilla Arsenal SJK Andre Schürrle Werder Bremen HJK Veikkausliiga Benevento Suomen Cupin Valenciassa Barcelona Suomen Juventus Veikkausliigan Manchester City jalkapallon em-kisat futis efl englannin hjk honka

Valenciassa ollaan kriisin äärellä, sillä kausi on ollut odotuksiin nähden pettymys ja nyt välit rakoilevat myös joukkueen sisällä todella pahasti.

Valencia hävisi torstaina Eibarille 1-0. Tämä oli kuitenkin vain ongelmista vähäisin, sillä medialle kantautui tiedot, jonka mukaan seuran päävalmentaja Albert Celades ja hyökkääjä Maxi Gomez ajautuivat välikohtaukseen viikonloppuna pelatun Osasuna-ottelun jälkeen.

Copen mukaan kentältä pois vaihdettu Maxi Gomez ei sulattanut vaihtoa ja ottelun jälkeen tilanne oli eskaloitunut siihen, että mies oli lähellä käsirysyä päävalmentaja Celadesin kanssa

Mainos alkaa:

– Älä koske minuun. Teen äidistäsi selvää jälkeä, Gómezin kerrottiin todenneen pukukopissa.

Celades oli hyllyttänyt välikohtauksen jälkeen Gomezin, joka kuitenkin palasi myöhemmin käytyjen keskustelujen jälkeen joukkueen vahvuuteen. Hyökkääjälle mätkäistiin kuitenkin merkittävä sakko tilanteesta.

Lue lisää: Lähde: Barcelona ja Juventus päässeet sopuun vaihtokaupasta