La Ligan mestaruudesta tulossa madridilaisjoukkueiden taisto

La Ligan

La Ligan kausi 2020-21 on ollut hyvin mielenkiintoinen alkukauden osalta. Nyt kautta on pelattu 12-14 ottelua joukkueesta riippuen ja kaksi joukkuetta näyttäisi nousevan ylitse muiden.

La Ligan alkukausi on ollut erittäin mielenkiintoinen. Jättiläiset ovat kompuroineet, pienemmät joukkueet ovat päässeet yllättämään ja tilanne on 12-14 pelatun ottelun jälkeen erittäin tasainen.

”Kolmesta jättiläisestä” parhaiten on alkukaudella esiintynyt Atletico Madrid. Se johtaa sarjaa 29 pisteellään. Tasapisteissä takana on Real Madrid, jolla tosin on kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin Atleticolla.

Lupaavasti alkukauden aloittanut Real Sociedad näyttäisi hiipuvan. Se on kärsinyt loukkaantumisista ja tällä hetkellä se kulkee viiden ottelun voitottomassa putkessa, kun se pelasi ensin kolme tasapeliä putkeen ja nyt joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan.

Varjojen mailla kulkee myös Barcelona. Katalonialaisseura ei vain tahdo löytää tasaisuutta otteisiinsa ja se on pysynyt kärjen tuntumassa vain muiden kompastelujen vuoksi. Eroa kärkeen viikonlopun jälkeen on kuitenkin jo kahdeksan pistettä – Barçalla on vielä yksi ottelu enemmän kuin piikkipaikalla olevalla Atleticolla.

Tästä kaudesta on muotoutumassa huippumielenkiintoinen. Nähtäväksi jää, ratkaisevatko madridilaisseurat mestaruuden kahdestaan, nouseeko Barcelona vielä mukaan taistoon ja heräileekö alkukauden komeetta Real Sociedad vielä tosissaan kiusaamaan kahta Madridin suurseuraa.

Katso alta viikonlopun Barcelona-Valencia ottelun huippuhetket:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Lue myös: Reece James oli tekemässä hyvää – samalla hänen autoonsa murtauduttiin