La Liga jatkuu huippumielenkiintoisena – nähdäänkö tänä vuonna yllätysmestari?

La Liga

La Liga on ollut tällä kaudella huippumielenkiintoinen ja todella tasainen. Sarjaa on nyt pelattu joukkueesta riippuen 9-11 ottelua ja sarjan piikkipaikalla on yllättäen Real Sociedad. 

La Liga on ollut viime vuosina Real Madridin ja Barcelonan hallintaa. Edellisen kerran mestaruus lipsahti näiden kahden ulottumattomiin kaudella 2013/14, jolloin Atletico Madrid nappasi mestaruuden.

Tämä kausi on ollut kuitenkin todella yllätyksellinen ja tasainen. Tällä hetkellä sarjataulukon piikkipaikalta löytyy Real Sociedad, jolla on 11:n ottelun jälkeen 24 pistettä. Toisena oleva Atletico Madrid on tosin vain pisteen perässä – kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Mainos alkaa:

Real Madrid on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, seitsemän pistettä kärkeä perässä. Pelejä Real on pelannut tällä kaudella 10. Real hävisi viikonloppuna kotonaan yllättäen Alavesille lukemin 1-2.

Osasunan viikonloppuna voittanut Barcelona on sarjassa seitsemäntenä yhdeksän pelatun ottelun jälkeen. Barcelonan ero Real Sociedadiin on tässä vaiheessa jo kymmenen pistettä.

Viikonlopun kierroksen koskettavin hetki nähtiin sunnuntaina, kun Lionel Messi iski pallon Osasunan verkkoon. Messin oman pelipaidan alta löytyi Diego Maradonan vanha Newell’s Young Boysin paita.

Maagisen tilanteesta tekee se, että Messin maali oli käytännössä kopio Maradonan vuosia vanhasta osumasta. Sama paita, sama maali.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.

Vaihtuuko tällä kaudella valta Espanjassa ja La Ligan voitto matkaa Real Madridin ja Barcelonan ulkopuolelle? Sarjaa on toki vielä hyvä tovi jäljellä ja mitä vain ehtii tapahtua, mutta fakta kuitenkin on se, että tällä kaudella näemme huippumielenkiintoisen taistelun mestaruudesta.

Lue myös: Lionel Messi osui sunnuntaina – omisti tuuletuksensa Diego Maradonalle