KuPS julkisti kovan hankinnan – Petteri Pennanen palaa Kuopioon!

suomalaisseurat Inter KUPS suomen cupin puolivälierät

Hallitseva Suomen mestari KuPS julkisti keskiviikkona todella kovan luokan hankinnan, kun se ilmoitti tehneensä sopimuksen Petteri Pennasen kanssa.

Viime kaudella kuopiolaisjoukkueen mestariksi johdattanut Pennanen siirtyi kauden jälkeen pelaamaan Indonesiaan. Matka eksoottisessa futissarjassa päättyi kuitenkin koronaviruksen vuoksi, joten Pennanen palasi kotimaahansa.

Ottajia olisi varmasti ollut enemmänkin, mutta Pennanen päätti palata tuttuun osoitteeseen, kun keskikenttäpelaaja allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen.

Mainos alkaa:

– Viimeisistä peleistäni on jo pitkä aika ja täällä Kuopiossa kaikki on tuttua, joten nälkä vetää tuttu keltapaita päälle on kova. KuPS on jälleen kasannut kovan joukkueen ja meillä on mahdollisuudet mihin vain, Pennanen tunnelmoi tiedotteessa.

– Hienoa saada Pete takaisin kotiin. Hän tuo meidän pelaamiseemme lisää taitoa ja luovuutta – sekä tietenkin pelaajarinkimme levenee. Hän tarjoaa valmennukselle erilaisia vaihtoehtoja monipuolisena pelaajana, KuPS:n urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom iloitsee.

Lue myös: Jännittävä loppu luvassa! – Ketkä nappaavat Valioliigan UCL-paikat?