Englannilla pahoja huolia: Kane, Rashford, Vardy ja Abraham loukkaantuneena

Harry Kane rashford abraham vardy englanti

Englantilaiset tähtipelaajat painivat pahojen loukkaantumisten kanssa, sillä peräti neljä avainpelaajaa on sivussa kentiltä.

Viime viikkojen aikana Englannin päävalmentaja Gareth Southgatelle on varmasti antanut harmaita hiuksia se, että yksi toisensa jälkeen hänen neljä parasta hyökkääjäänsä on tipahtanut loukkaantuneiden kirjoihin.

Tammikuun alussa Tottenhamin Harry Kane loukkaantui jopa niin pahoin, että takareiden repeämä saattaa pitää miehen sivussa tositoimista siten, että ainakin kausi Spursin kanssa voi olla kokonaan ohi.

Mainos alkaa:

Joidenkin arvioiden mukaan vammasta toipuminen voi viedä jopa puoli vuotta, mikä tarkottaisi sitä, että myös EM-kisat jäisivät väliin.

Pari viikkoa Kanen jälkeen Manchester Unitedin Marcus Rashfordilla todettiin selän rasitusmurtuma. Tällä viikolla Chelsean Tammy Abraham loukkasi nilkkansa, ja päivää myöhemmin Leicesterin Jamie Vardy – joka johtaa tällä hetkellä koko Valioliigan maalipörssiä 17 osumallaan – joutui jättämään kentän West Hamia vastaan pelatussa ottelussa.

Englanti pelaa EM-kisojen D-lohkossa yhdessä Kroatian ja Tshekin kanssa. Lohkon neljäs maa selviää Nations Leaguen pudotuspelien jälkeen.