Vuoden 2020 jalkapallon EM-kisojen virallinen pelipallo on julkaistu!

Suomi jalkapallon EM-kisat Huuhkajien Veikkausliiga maailman Serie A Portugalin jalkapallon EM-kisat jalkapallon alkulohkon Huuhkajat

Vuoden 2020 jalkapallon EM-kisat ovat yksi vuoden suurimmista urheilutapahtumista, joten turnauksen ympärillä on valtava kuhina jo tässä vaiheessa.

Em kisat 2020 otteluohjelma on nyt selvillä, joten jokaisen maan fanit pääsevät jo suunnittelemaan reissuja pelipaikkakunnille.

Myös se pelin kannalta tärkein elementti on julkaistu. Nimittäin ottelupallon väritys, ulkomuoto ja rakenne on selvillä, joten Uefa antoi yksityiskohtaiset tiedot kesän 2020 pelivälineestä.

Mainos alkaa:

Uniforia-nimeä kantava pelipallo on rakenteeltaan ja pintapaneeleiltaan aivan vastaava kuin vuoden 2018 MM-kisapallo. Yksi uusi lisäys EM-kisapallosta löytyy, sillä siihen on lisätty Hi-White -materiaalia, jonka avulla pelaajien pitäisi havaita pelipallo paremmin kentällä.

Myös Huuhkajat pääsevät tietysti pelaamaan Uniforia-pallolla, sillä Suomen maajoukkuehan selviytyi historiansa ensimmäistä kertaa jalkapallon arvokisoihin.