Jalkapallon EM-kisojen liput ovat tarjolla – näin osallistut arvontaan

Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Jalkapallon EM-kisojen liput ovat nyt saatavilla, mutta ostaminen edellyttää arvonnasta osto-oikeuden saamista. Näin pääset mukaan.

Jalkapallon EM-kisat pelataan Saksassa kesällä 2024. Suomi taistelee vielä tiukasti pääsystä turnaukseen, joten ensi kesästä voi olla tulossa todella huikea. Viime EM-kisoissa korona sotki vielä varmasti monen matkasuunnitelmia paikan päälle, mutta Saksaan on varmasti menossa huima määrä kannattajia, jos Huuhkajat mukaan selviää.

Ensimmäinen mahdollisuus lippujen saamiseen on jo käynnissä, sillä UEFA:n ensimmäiseen lippuarvontaan on rekisteröityminen auki. Jalkapallon EM-kisojen liput ovat tällä hetkellä tarjolla kaikkiin peleihin, mutta tiedät ainoastaan pelipaikkakunnan sekä mistä korista joukkueet otteluun tulevat. UEFA:n yleiseen lippuarvontaan on mahdollisuus rekisteröityä 26.10. asti.

Mainos alkaa:

Mikäli Huuhkajat selviää lopputurnaukseen, niin käynnistyy vielä erillinen lippuarvonta, josta on mahdollisuus voittaa osto-oikeus Suomen otteluiden lippuihin.

UEFA:n lippuarvonnossa on tarjolla 1,2 miljoonaa lippua. Yhteensä yleisessä myynnissä ja osallistujamaiden kautta turnaukseen tullaan myymään peräti 2,7 miljoonaa lippua.

Edullisimmat liput turnaukseen kustantavat vain 30 euroa. Peräti miljoona tarjolla olevista lipuista maksaa alle 60 euroa.