Jalkapallon EM-kisojen isäntäkaupunkien määrä uhkaa pienentyä

Suomi jalkapallon EM-kisat Huuhkajien Veikkausliiga maailman Serie A Portugalin jalkapallon EM-kisat jalkapallon alkulohkon Huuhkajat

Jalkapallon EM-kisojen siirtäminen vuodella eteenpäin koronaviruksen vuoksi saattaa laittaa hieman pasmoja sekaisin isäntäkaupunkien suhteen.

Jalkapallon EM-kisat jouduttiin ymmärrettävästi siirtämään vuodella eteenpäin, kun koronavirus valtasi koko Euroopan. Pelipaikat oli alunperin sijoitettu 12 eri maahan, mutta nyt tuohon saattaa tulla muutos, koska ainakin kolmella kaupungilla on vielä selvittämättömiä asioita isännöinnin suhteen.

Uefan puheenjohtaja Aleksander Ceferin vihjaili medialle, että suunnitelmat ovat vielä hieman auki, sillä yhdeksän kaupunkia on vasta varmistanut pelin järjestämisen. Näin ollen kolmen kaupungin suhteen tilanne on auki. Mikäli pelejä ei järjestetä 12 kaupungissa, niin se tuskin muodostuu kovinkaan suureksi ongelmaksi, sillä muissa kaupungeissa on mahdollista järjestää useampia pelejä.

Mainos alkaa:

Huuhkajien otteluohjelma ei pitäisi mennä uusiksi, koska sekä Pietari että Kööpenhamina ovat ilmoittaneet pysyvänsä isäntinä. Sen sijaan huhuissa on liikkunut, että esimerkiksi Rooma ja Bilbao olisivat kaupunkeja, joiden yllä leijuu harmaita pilviä.

Ceferin otti samassa yhteydessä kantaa myös Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kohtaloon. Kumpikin sarja on tällä hetkellä keskeytettynä, mutta Uefalla on pelisuunnitelma molempien turnausten varalle. Näillä näkymin molemmat pystytään saattamaan maaliin, mutta tietysti ilman yleisöä.