Itävalta EM-joukkue 2021 – pudotuspelit täyttä realismia

Itävallan EM-joukkue 2021

Itävallan EM-joukkue taistelee vuoden 2021 EM-kisoissa tosissaan paikasta pudotuspeleihin. Kaikki lohkojakoa myöten on sille pedattu.

Itävalta pelaa EURO2020 -turnauksessa C-lohkossa yhdessä Hollannin, Ukrainan sekä Pohjois-Makedonian kanssa. Hollannin joukkue on suurin suosikki lohkoon, mutta se on niin sanotuista ykköskorin joukkueista varmasti se suurin arvoitus. Ukraina on Itävallalle täysin kaadettavissa, Pohjois-Makedonia sen täytyy kaataa.

Pohjois-Makedonian joukkue on lohkon suurin heittopussi ennakkoon. Sunnuntaina 13. kesäkuuta Itävalta aloittaa kisaurakkansa nimenomaan Pohjois-Makedoniaa vastaan. Itävallan joukkueesta löytyy paljon laatua, lähes koko joukkue koostuu Bundesliigan pelaajista.

Itävallan EM-joukkue 2021:

Maalivahdit: Daniel Bachmann (Watford), Pavao Pervan (Wolfsburg), Alexander Schlager (LASK) 

Puolustajat: David Alaba (Bayern), Aleksandar Dragović (Leverkusen), Marco Friedl (Werder Bremen), Martin Hinteregger (Frankfurt), Stefan Lainer (Mönchengladbach), Philipp Lienhart (Freiburg), Stefan Posch (Hoffenheim), Andreas Ulmer (Salzburg) 

Keskikenttäpelaajat: Julian Baumgartlinger (Leverkusen), Christoph Baumgartner (Hoffenheim), Florian Grillitsch (Hoffenheim), Stefan Ilsanker (Frankfurt), Konrad Laimer (Leipzig), Valentino Lazaro (Internazionale), Karim Onisiwo (Mainz), Marcel Sabitzer (Leipzig), Louis Schaub (Luzern), Xaver Schlager (Wolfsburg), Alessandro Schöpf (Schalke), Christopher Trimmel (Union Berlin)

Hyökkääjät: Marko Arnautović (Shanghai Port), Michael Gregoritsch (Augsburg), Sasa Kalajdzic (Stuttgart)

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Itävalta on todella tasainen joukkue. Suuria heikkouksia ei sen joukkueessa ole, mutta myöskään sen suurempaa tähtiloistoa ei nähdä, vaikka toki esimerkiksi puolustaja David Alaba sekä keskikenttäpelaaja Marcel Sabitzer tähtipelaajiin lasketaankin.

Itävalta aloittaa EM-kisat sunnuntaina 13. kesäkuuta kello 19:00 Pohjois-Makedoniaa vastaan. Itävalta – Pohjois-Makedonia on ilmaiseksi katsottavissa televisiosta YLE TV2 -kanavalta sekä internetissä YLE Areena -palvelussa.