Huuhkajilla loistavat asetelmat EM-karsinnoissa – näihin peleihin kisapaikka ratkeaa

Puola jalkapallon em-kisat 2021 Puola Suomen parhaat pelaajat Suomi Huuhkajat Jasse Huuhkajilla Tuominen Huuhkajien

Huuhkajilla on edessään huima syksy, koska paikka EM-kisoihin on loistavasti tarjolla. Se vaatii kuitenkin tärkeimmistä peleistä pisteitä.

Suomi on pelannut itselleen upeat asetelmat EM-karsintalohkoonsa, sillä se voittanut neljästä pelistä peräti kolme. Varsinkin vierasvoitto Pohjois-Irlannista sekä kotivoitto Sloveniasta olivat äärimmäisen tärkeitä.

Kazakstan on omilla suorituksillaan kuitenkin sekoittanut pakkaa, joten Suomelle on todella tärkeää saada pisteitä kummastakin keskinäisestä kohtaamisesta. Tanska sukellus on puolestaan tehnyt sen, että lohkovoittajankin nimi on täysin auki. Tästä huolimatta lähtäkohtaisesti Tanska on suurin suosikki jatkamaan lohkosta. Suomella on kuitenkin vielä kotiottelu Tanskaa vastaan, missä voidaan laittaa asetelmat täysin uusiksi.

Mainos alkaa:

Se on varmaa, että vierasottelusta San Marinoa vastaan tulee Huuhkajille vielä kolme pistettä. Samoin on pakko tulla kotiottelusta Pohjois-Irlantia vastaan. Tämän jälkeen kaikki kulminoituu kolmeen otteluun; kahteen kohtaamiseen Kazakstania vastaan ja vierasotteluun Sloveniaa vastaan. Kaikista näistä pitäisi saada pisteitä ja mieluusti Kazakstanilta täydet kuudet. Tämän jälkeen suomalaisfanit voisivat alkaa jo varailemaan lentoja Saksaan, jossa järjestetään vuoden 2024 jalkapallon EM-kisat.

Huuhkajilla on jäljellä seuraavat pelit:

Kazakstan – Suomi 7.9. klo 17.00
Suomi – Tanska 10.9. klo 19.00
Slovenia – Suomi 14.10. klo 19.00
Suomi – Kazakstan 17.10. klo 19.00
Suomi – Pohjois-Irlanti 17.11. klo 19.00
San Marino – Suomi 20.11. klo 21.45