Huuhkajien kokoonpanossa pieniä muutoksia – Ranskalla supertähdet hyökkäyksessä

Huuhkajien kokoonpano Liput Huuhkajat Huuhkajien avauskokoonpano Huuhkajat joukkue Teemu Pukki

Huuhkajien kokoonpano on muuttunut Ranska -otteluun hieman sitten voitokkaan ottelun Bosniassa. Ranskan kokoonpanossa nähdään hyökkäyksessä supertähdet, kun Antoine Griezmann sekä Kylian Mbappe nähdään molemmat avauskokoonpanossa.

Suomi kohtaa tänään tiistai-iltana kello 21:45 alkavassa ottelussa Helsingin Olympiastadionilla Ranskan.

Ranskalle ottelulla ei ole enää panosta, sillä se on jo varmistanut lohkovoiton ja tulee etenemään Qatarin vuoden 2022 MM-kisoihin. Tästä huolimatta Ranskan kokoonpanossa nähdään supertähtiä hyökkäyksessä, kun Antoine Griezmann sekä Kylian Mbappe löytyvät molemmat avauskokoonpanosta.

Huuhkajien kokoonpano on kokenut muutamia muutoksia sitten voitokkaan Bosnia -ottelun. Avauskokoonpanoon nousee lokakuun otteluissa suomalaiset vakuuttanut Urho Nissilä. Suomi lähtee otteluun 5-3-2 -muodostelmalla.

Huuhkajien kokoonpano otteluun Ranskaa vastaan:

1 Lukas Hradecky (C)
3 Daniel O’Shaughnessy
6 Glen Kamara
8 Robin Lod
10 Teemu Pukki
11 Rasmus Schüller
15 Leo Väisänen
16 Urho Nissilä
17 Robert Ivanov
18 Jere Uronen
21 Nicholas Hämäläinen

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Huuhkajien Twitter-tililtä.

Panokset illan otteluun ovat selvillä. Mikäli Suomi onnistuu kaatamaan Ranskan, se sijoittuu lohkossa varmasti toiseksi ja nappaa täten paikan MM-jatkokarsinnassa. Myös tasapelillä tai tappiolla Huuhkajat voi sijoittua toiseksi, mikäli Ukraina ei onnistu kaatamaan Bosniaa illan ottelussa.

Lohko D:n viimeiset ottelut potkaistaan käyntiin tiistai-iltana kello 21:45. Suomen kanssa lohkon toisesta sijasta taisteleva Ukraina kohtaa Bosnian vierasnurmella.