Huuhkajien kokoonpanossa pieniä muutoksia – Ranskalla supertähdet hyökkäyksessä

Huuhkajat Huuhkajien kokoonpano Liput Huuhkajat Huuhkajien avauskokoonpano Huuhkajat joukkue Teemu Pukki

Huuhkajien kokoonpano on muuttunut Ranska -otteluun hieman sitten voitokkaan ottelun Bosniassa. Ranskan kokoonpanossa nähdään hyökkäyksessä supertähdet, kun Antoine Griezmann sekä Kylian Mbappe nähdään molemmat avauskokoonpanossa.

Suomi kohtaa tänään tiistai-iltana kello 21:45 alkavassa ottelussa Helsingin Olympiastadionilla Ranskan.

Ranskalle ottelulla ei ole enää panosta, sillä se on jo varmistanut lohkovoiton ja tulee etenemään Qatarin vuoden 2022 MM-kisoihin. Tästä huolimatta Ranskan kokoonpanossa nähdään supertähtiä hyökkäyksessä, kun Antoine Griezmann sekä Kylian Mbappe löytyvät molemmat avauskokoonpanosta.

Huuhkajien kokoonpano on kokenut muutamia muutoksia sitten voitokkaan Bosnia -ottelun. Avauskokoonpanoon nousee lokakuun otteluissa suomalaiset vakuuttanut Urho Nissilä. Suomi lähtee otteluun 5-3-2 -muodostelmalla.

Huuhkajien kokoonpano otteluun Ranskaa vastaan:

1 Lukas Hradecky (C)
3 Daniel O’Shaughnessy
6 Glen Kamara
8 Robin Lod
10 Teemu Pukki
11 Rasmus Schüller
15 Leo Väisänen
16 Urho Nissilä
17 Robert Ivanov
18 Jere Uronen
21 Nicholas Hämäläinen

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1460677558589169666

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Huuhkajien Twitter-tililtä.

Panokset illan otteluun ovat selvillä. Mikäli Suomi onnistuu kaatamaan Ranskan, se sijoittuu lohkossa varmasti toiseksi ja nappaa täten paikan MM-jatkokarsinnassa. Myös tasapelillä tai tappiolla Huuhkajat voi sijoittua toiseksi, mikäli Ukraina ei onnistu kaatamaan Bosniaa illan ottelussa.

Lohko D:n viimeiset ottelut potkaistaan käyntiin tiistai-iltana kello 21:45. Suomen kanssa lohkon toisesta sijasta taisteleva Ukraina kohtaa Bosnian vierasnurmella.