Huuhkajat jäi lohkokolmoseksi – jatkopaikkaan vielä pieni oljenkorsi

kuumimmat Huuhkajat Belgian EM-joukkue 2021

Huuhkajat kohtasi alkulohkon viimeisessä ottelussaan Belgian. Suomi hävisi ottelun 2-0 ja jäi tulosten myötä lohkossa kolmanneksi.

Suomen ja Belgian välistä ottelua oltiin Suomessa odotettu kauan. Huuhkajien jatkopaikka oli täysin omissa käsissä, muiden otteluiden myötä varmaa oli, että tasapelistä saatava piste riittäisi pudotuspelipaikkaan.

Huuhkajat pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan. Tauolle lähdettiin 0-0 -lukemissa Suomen hyvän puolustuspelin ansiosta.

Ottelua hallitsi koko pelin ajan Belgia. Ensimmäisenä pallon maaliin saikin vierasjoukkueeksi ottelussa merkitty Belgia. 65. peliminuutin kohdalla Romelu Lukaku sai pallon maaliin, mutta VAR-tarkastelun jälkeen maali hylättiin.

Suomi jatkoi taistelua ja kello kävi Huuhkajien kannalta suotuisalla tavalla. 75. peliminuutin kohdalla Thomas Vermaelen puski pallon kuitenkin Lukas Hradeckyn käsien kautta maaliin ja Belgia siirtyi johtoon. Maali merkattiin lopulta Suomen maalivahdin omaksi maaliksi.

Belgia iski vielä kertaalleen. Romelu Lukaku voitti boksin sisällä kaksinkamppailun ja tälläsi pallon vastustamattomasti verkkoon ohi Hradeckyn. Lukemiin 2-0 päättyi Suomen alkulohkon viimeinen ottelu.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Huuhkajat jäi lopulta illan tulosten myötä lohkossa kolmanneksi, kun Tanska murskasi Kööpenhaminassa Parkenilla Venäjän lukemin 4-1. Suomen maaliero on kahden maalin verran miinuksella ja tällä hetkellä Suomi on kolmanneksi sijoittuneiden rankingissa neljäntenä kolmella pisteellä. Suomen jatkopaikan kohtalo on muiden maiden varassa.

EM-kisat jatkuvat tiistaina D-lohkon otteluilla. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma ja tulokset kokonaisuudessaan!