Huuhkajat pelaa suurista panoksista lauantaina Helsingin Olympiastadionilla

Huuhkajat Huuhkajien kokoonpano Liput Huuhkajat Huuhkajien avauskokoonpano Huuhkajat joukkue Teemu Pukki

Suomen jalkapallomaajoukkue, Huuhkajat, kohtaa lauantaina iltapäivällä Helsingin Olympiastadionilla Kazakstanin MM-karsinnoissa.

Suomen osalta jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat lauantaina Kazakstania vastaan kotiottelulla Helsingin Olympiastadionilla.

Huuhkajat pelaa isoista panoksista kotiyleisön edessä. D-lohkon tilanne on mielenkiintoinen, kun yksikään joukkue ei ole useiden tasapelien vuoksi kerännyt täyttä pistepottia.

Mainos alkaa:

D-lohkon kärjessä on odotetusti Ranska, joka on kerännyt neljästä ottelustaan kahdeksan pistettä. Se on pelannut tasapelit Suomen päävastustajia Ukrainaa sekä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Lohkona toisessa on Ukraina, joka on aloittanut MM-karsinnat neljällä tasapelillä. Tasapelien joukossa on komea venyminen Ranskaa vastaan, kotitasuri Suomea vastaan, sekä kaksi Ukrainan kannalta valitettavaa tasapeliä Kazakstania vastaan.

Huuhkajat on pelannut karsinnoissa vasta kaksi ottelua ja se on lohkossa kolmantena kahdella pisteellä. Taskussa kaksi tasapeliä, yksi Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan ja toinen Ukrainaa vastaan.

Huuhkajat mahdollisesti lohkokakkoseksi voitolla lauantaina

Lauantaina Ukraina saa vieraakseen Ranskan ja Suomi kohtaa kotonaan Kazakstanin. Mikäli Ukraina ei nappaa pisteitä Ranskalta ja Suomi onnistuu kaatamaan kotiyleisön edessä Kazakstanin, nousee Markku Kanervan johtama joukkue toiseksi D-lohkossa.

Huuhkajien kokoonpano syyskuun maaotteluissa on ollut tulessa jo kertaalleen, kun joukkue kohtasi keskiviikon ottelussa Walesin. Ottelussa annettiin peliaikaa lähinnä debytanteille ja pelaajille, jotka eivät ole avauskokoonpanossa lauantaina.

Suomi lähtee lauantain otteluun ennakkosuosikkina. Kestääkö Kanervan joukkue ennakkosuosikin paineet ja kykenee ottamaan tarvittavan voiton Kazakstanista? Tämä ratkeaa lauantaina kello 16:00 alkaen.

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1433482352139771924

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Huuhkajien Twitter-tililtä.