Huuhkajat nappasi huiman tärkeän voiton EM-karsinnoissa!

Huuhkajien joukkue Ranska Huuhkajat kokoonpano Suomen kokoonSuomen avauskokoonpano Huuhkajat Huuhkajien EM-joukkue 2021

Huuhkajat otti todella arvokkaan voiton jalkapallon EM-karsinnoissa, kun Kazakstan kaatui vieraskentällä kovan taistelun jälkeen numeroin 1-0.

Suomen tilanne vierasotteluun oli selvä. Hävitä ei missään nimessä saanut, kun taas voitolla EM-kisapaikka olisi jälleen askeleen lähempänä. Mitään varsinaista klassikkoa ottelusta ei muodostunut, vaan pelaaminen oli molemmilla mailla melko huolimatonta. Oman mausteensa toi kova tekonurmi, joka varmasti oli osasyynä siihen, että pelaaminen meni puuroksi.

Puoliajalle mentiinkin 0-0-tilanteessa, joten kaikki oli auki toiselle jaksolle lähdettäessä.

Mainos alkaa:

Lopulta Suomi sai tärkeän avausmaalin, kun Oliver Antman pelattiin läpi ja mies viimeisteli pallon kylmästi takanurkkaan. Kellossa oli tässä vaiheessa rapiat 77 minuuttia.

Huuhkajat puolusti lopun todella viisasti, eikä Kazakstan päässyt oikeastaan kertaakaan vaaralliselle alueelle. Näin ollen 1-0-voitto toi täyden pistepotin, jonka ansiosta Suomi on yksin lohkon piikkipaikalla.

Se tarkoittaakin sitä, että jalkapallon EM-kisat ovat entistä lähempänä, mutta vielä on saatava tuloista myös lopuista peleistä. Kaikki on kuitenkin tiukasti omissa käsissä, joten tilanne on mainio.