Huuhkajakohtaaminen Ruotsin Cupissa: Leo Väisänen vei pidemmän korren

Leo Väisänen huuhkajat ruotsin cupin

Huuhkajien ja Elfsborgin Leo Väisänen kohtasi Ruotsin Cupin puolivälierissä Joona Toivion ja Jasse Tuomisen edustaman Häckenin.

Pidemmän korren vei täydet minuutit pelanneen Väisäsen Elfsborg, joka poistui paikalta 2-1-voitto plakkarissa. Häckenin puolelta Toivio pelasi täydet minuutit, mutta Tuominen otettiin vaihtoon 72. minuutilla.

Väisänen on muutenkin päässyt hyvin mukaan Ruotsin peleihin uuden seuransa riveissä.

Mainos alkaa:

– Vähän hermostunut peli. En yleensä jännitä pelejä, mutta nyt oli hieman jännitystä. En tiennyt pelin tasosta, millainen se oikein on. Ei se niin ihmeellinen ollut, ja pääsin peliin sisälle. Väisänen sanaili Yle Urheilulle sarja-avauksen jälkeen vajaat pari viikkoa sitten.

Suomalaisväriä Ruotsin Cupin välierissä nähdään Väisäsen lisäksi myös Mjällbyn paidassa, jota edutaa maalivahti Carljohan Eriksson. Mjällbyn 1-0-voittoon Falkenbergista päättynyttä välierää Eriksson katseli vaihtopenkin puolelta.

Saku Ylätuvan edustama Tukholman AIK puolestaan hävisi Malmölle selvin lukemin 4-1. Ylätupa oli avauksessa ja hänet otettiin vaihtoon hieman ennen tunnin täyttymistä.