Huuhkajien Juha Pirinen vaihtaa seuraa – sopimus Tromsön kanssa purettu

Ukraina Kyproksen Juha Pirinen Palloliitto Jasse Tuominen Manchester United Fulham Valioliigan Chelsea Leeds United FA Cup jalkapallon Valioliiga Manchester City jalkapallo

Huuhkajien Juha Pirinen ei jatka pelejään norjalaisessa Tromsö IF:ssä. Suomalaispelaajan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Viime kauden päätteeksi Norjan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle pudonneella Tromsö IF:llä oli sopimus Pirisen kanssa alkavasta kaudesta, mutta se purettiin lopulta yhteisymmärryksessä. Näin ollen suomalaispelaajasta tuli vapaa agentti. Pirisen uusi seura ei ole vielä tiedossa.

Pirisen ratkaisu on vähintäänkin ymmärrettävä, sillä jokainen suomalaispelaaja haluaa antaa näyttöjä parhaimmassa mahdollisessa sarjassa, koska jalkapallon EM-kisat hätyyttelevät ovella ensi kesänä. Kilpailu pelipaikoista tulee olemaan armotonta, joten pelituntuma mahdollisimman kovia pelaajia vastaan nousee arvoon arvaamattomaan.

Mainos alkaa:

Juha Pirinen löytää varmaan helposti uuden seuran, koska näytöt viime vuosilta ovat kovat niin HJK:sta kuin Suomen maajoukkueestakin.