Futishuuma jatkuu! 30 € ilmaista pelirahaa jalkapallon EM-kisoihin

Copa America EM Futishuuma EM-finaali

Jalkapallon EM-kisojen odotetuimmat hetket ovat käsillä, kun taistelu finaalipaikoista on tosissaan käynnissä. Mikä maa vie mestaruuden?

EM-kisat huipentuvat sunnuntaina 14. heinäkuuta, kun Berliinin Olympiastadionilla pelataan EM-finaali. Tähän otteluun jokainen mukana oleva maa haluaa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden juhlia Euroopan mestaruutta. Jokaisella on kuitenkin edessään pitkä ja kivinen tie, mikäli tuonne asti haluaa selvitä.

Marginaalit aivan siellä kirkkaimmalla huipulla ovat minimaaliset, joten myös onnea tarvitaan mukaan, jos mielii mennä päätyyn asti. Hallitseva Euroopan mestari on Italia, joka kaatoi vuoden 2021 turnauksessa Englannin rankkarikisan jälkeen. Englanti haluaa taatusti kirkastaa tuon hopean kullaksi, mutta koittaako se aika tänä vuonna?

Mainos alkaa:

Se on varmaa, että jokaisessa ottelussa nähdään aivan mahtavat bileet, sillä fanit ovat löytäneet fantastisella tavalla Saksaan, joten yksikään maa ei ole jäänyt ilman tukea katsomon puolella.

EM-kisojen pudotuspeleihin on tarjolla aivan uskomaton tarjous, sillä markkinoille avautunut huippulaadukas vedonlyöntiyhtiö Epicbet antaa kaikille asiakkailleen 30 euroa ilmaista pelirahaa. Alta löydät ohjeet, miten pääset lunastamaan ilmaiset pelirahat EM-kisoihin.

1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy Epicbetille TÄSTÄ LINKISTÄ!
2. Täytä pelitilisi tiedoissa bonuskoodi: EPIC24 ja saat 30 € ilmaista pelirahaa
3. Bonuksella on 3x kierrätys vähintää 1.60 kertoimella. Kierrätys pitää suorittaa 30 päivän aikana.
4. Bonuskoodi on voimassa 14.7. asti.