FC Inter ryöpytti Ilveksen – Timo Furuholm teki hattutempun

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Turkulainen FC Inter nappasi murskavoiton lauantaina Veikkausliigassa, kun joukkue kaatoi Ilveksen numeroin 5-1.

Viime ottelussa KuPSille hävinnyt FC Inter pääsi nopeasti takaisin voittojen tielle, kun Ilveksestä ei yksinkertaisesti ollut vastusta lauantaina Veritas Stadionilla.

Turkulaisseura sai loistavan startin matsiin, kun Timo Furuholm osui jo 3. minuutilla. Lopulta puoliajalle lähdettiin lukemista 3-0, kun maalinteossa onnistuivat myös Jesper Engström ja Taiki Kagayama.

Ilves ei päässyt missään vaiheessa enää mukaan voittotaisteluun, vaan Inter paineli täysin omia polkujaan. Lopulta numerot karkasivat melko murskaaviksi, kun Furuholm onnistui vielä kahdesti maalinteossa. Ilveksen ainokaisesta vastasi kauden toisen osumansa tehnyt Ilari Mettälä.

Ottelun huippuhetket pääset katsomaan TÄSTÄ LINKISTÄ! (Ruutu)

Lue lisää: Mestarien liigan puolivälierä- sekä välieräparit arvotaan perjantaina