Everton ja Tottenham mässäilivät maaleilla FA Cupissa

Everton - Tottenham maalijuhla

Eilen keskiviikkona pelattiin neljän ottelun verran FA Cupia. Everton ja Tottenham kohtasivat ennakkoon tasaisessa ottelussa toisensa.

Tasainen ottelusta myös tuli. Tässä tapauksessa tasainen ja vähämaalinen eivät kuitenkaan ole synonyymeja keskenään. Ottelussa nähtiin lopulta nimittäin peräti yhdeksän maalia.

Maali-iloittelu aloitettiin jo ensimmäisellä puoliajalla. Tauolle lähdettiin tilanteen ollessa 3-2, kun Evertonilta maalinteossa onnistuivat Dominic Calvert-LewinRicharlison sekä Gylfi Sigurdsson. Tottenhamilta onnistuivat Davinson Sanchez sekä Erik Lamela.

Toisella puoliajalla maalitehtailu jatkui. Sanchez toi illan toisellaan Tottenhamin tasoihin, kun seuraavaksi oli taas Evertonin vuoro. Richarlison iski illan toisellaan Evertonin jälleen johtoon.

Toisen puoliajan lopussa Heung-Min Sonin keskitys onnistui kiertämään suoraan Harry Kanen päähän, joka puski pallon maaliin ja tasoitti tilanteeksi 4-4.

Rangaistuspotkuille asti ei ottelussa edetty, kun Bernard iski jatko-ottelun avauspuolikkaalla pallon maaliin ja siirsi Evertonin 5-4 -johtoon. Näihin lukemiin ottelu myös päättyi ja Everton eteni jatkoon.