Norjalainen Erling Håland on tällä hetkellä yksi maailman kuumimmista hyökkääjistä

Mestarien liigassa Erling Braut Håland Dortmund norja bundesliiga

Norjalainen Erling Håland on tämän hetken puhutuin jalkapalloilija, sillä ihmepoika takoo maaleja hurjaan tahtiin Dortmund-paidassa.

Håland nousi joukkueensa sankariksi jälleen tiistai-iltana, kun hyökkääjä iski kaksi maalia Mestarien liigassa PSG:n verkkoon. Näiden osumien turvin Dortmund nappasi avausosasta 2-1-voiton, joten joukkueella on loistavat lähtökohdat toiseen osaotteluun, joka tosin pelataan Pariisissa.

Varsinkin norjalaishyökkääjän toinen osuma oli fantastista katseltavaa, sillä älytön tykitys painui aivan maalin kattoon ja PSG-vahti Keylor Navas oli täysin voimaton.

Mainos alkaa:

Hålandin maaleja tarvitaan myös maajoukkueen puolella, sillä Norja ei ole vielä varmistanut pääsyään jalkapallon EM-kisoihin. Maa on kuitenkin mukana jatkokarsinnassa, joten mahdollisuus on edelleen olemassa. Mikäli Erling Håland jatkaa vastaavassa tahdissa myös tulevina kuukausina, niin Norjassa voidaan olla hyvinkin realistisia EM-kisapaikan suhteen.

Jos Norja selviää EM-kisoihin, niin tiedossa on haastava alkulohko, koska D-lohko täydennetään maan turvin. Edessä olisi ottelut Englantia, Kroatiaa ja Tshekkiä vastaan.