Erling Haaland oli täysin pysäyttämätön – pommitti pallon neljästi Wolvesin verkkoon

Erling Haaland Manchester City

Manchester Cityn tähtihyökkääjä Erling Haaland takoi pallon neljästi Wolvesin reppuun ja käytännössä varmisti maalikuninkuuden.

Valioliigan mestaruuden ratkeamista saadaan vielä odottaa, mutta kisa maalikuninkuudesta taisi ainakin käytännön tasolla jo ratketa lauantain kierroksella, kun Manchester City pieksi Wolverhampton Wanderersin kotonaan maalein 5-1.

Kuten arvata saattoikin, oli tähtihyökkääjä Erling Haalandilla jotain tekemistä lukemien kanssa. Hän näet upotti pallon peräti neljästi Wolvesin maaliin.

Mainos alkaa:

Haalandin ensimmäinen maali syntyi 12. peliminuutilla ja vain 42 minuuttia myöhemmin hänellä oli jo nelikko kasassa. Haalandin ensimmäinen syntyi pilkulta, kun hän tykitti pallon varmasti voimalla alapesään. Toinen maali syntyi komealla ja tarkalla puskulla takakulmaan ottelun 35. minuutilla.

Ensimmäisen jakson kolmannella lisäminuutilla pallo vietiin jälleen pilkulle ja Haaland pamautti hatullisen täyteen. Pilkku oli aika lailla identtinen ensimmäiseen verrattuna, mutta vaikka veskari tällä kertaa aavisti Haalandin aikeet, oli veto niin kova ja tarkka, että se meni veskarista huolimatta sisään.

Neljäs maali syntyi siis 54. minuutilla, kun Haaland sai pitkän syötön haltuunsa rangaistusalueella ja tykitti sen upeasti takakulmaan. Julian Alvarez puolestaan teki Cityn viidennen.

Haaland repäisi maaleillaan sen verran ison hajuraon maalipörssin kärkitaistossa, että kruunua voidaan aika huoletta asetella jo hänen kutreilleen. Haaland on tehnyt nyt 25 osumaa, kun lähimmät uhkaajat, eli Newcastlen Alexander Isak ja Chelsean Cole Palmer, ovat tehneet 20 maalia mieheen.

Erling Haaland niittasi pallon neljästi Wolvesin verkkoon:

Katso myös: Ipswich Town varmisti nousunsa Valioliigaan