Veikkaa Copa Américan mestaria ja voita osuus 5000 € palkintopotista

Copa America EM Futishuuma EM-finaali

Copa Américan lohkovaihe on päättynyt, joten on aika käynnistellä puolivälieriä. Tässä mukana olevat kahdeksan parasta maata.

Copa América lähestyy huipennustaan, joten nyt panokset alkavat olemaan todella tapissa. Mukana on enää kahdeksan parasta maata, joten enää ei ilmaisia voittoja ole luvassa.

Hallitseva maailmanmestari Argentiina on ollut turnauksessa tuloksellisesti vakuuttava, sillä maa voitti lohkovaiheessa kaikki kolme otteluaan. Puolivälierässä vastaan asettuu Ecuador, joka lähtee selvänä altavastaajana otteluun, mutta ei Argentiina voi lähteä otteluun mitenkään takkia auki.

Mainos alkaa:

Sen sijaan toinen mestarisuosikki Brasilia joutuu kovaan paikkaan puolivälierässä, kun vastaan asettuu Uruguay. Brassien lohkovaihe jätti parantamisen varaa, sillä maa voitti kolmesta pelistään ainoastaan yhden. Näin ollen Kolumbia vei lohkovoiton ja sai ennakolta helpomman ottelun puolivälierään. Kolumbia saa vastaansa Panaman, joka tiputti lohkovaiheessa USA:n jatkosta.

Copa American veikkauskisa on auki seuraavien päivien ajan. Tarkoituksena on veikata turnauksen mestaria. Kaikkien oikein vastanneiden kesken jaetaan peräti 5000 euron palkintopotti. Lisätiedot veikkauskisasta löydät täältä!