Copa-finaalin veikkauskisa – voita jopa 10 000 €!

Copa

Copa América huipentuu sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun Argentiina ja Kolumbia iskevät yhteen. Tässä finaaliveikkaus kera 10 000 euron Jackpotin.

Hallitseva maailmanmestari Argentiina on edennyt odotetusti Copa Américan finaaliin, jossa vastaan asettuu hieman yllättäen Kolumbia. Brasilia ja Uruguay olivat varmasti ennakolta ne kovimmat Argentiinan uhkaajat, mutta toki Kolumbiakin tiedettiin kovaksi maaksi.

Myös kertoimissa tämä näkyy, ettei kyseessä ole mikään läpihuutojuttu Argentiinalle, sillä esimerkiksi Epicbetillä Argentiinan voitosta saa kertoimeksi 2.31. Sen sijaan Kolumbian voitto on 3.80.

Mainos alkaa:

Kolumbia on osoittanut turnauksessa, että sen puolustus pystyy pysäyttämään kenet tahansa. Se on päästänyt turnauksessa vain kaksi maalia. Vastassa on ollut muun muassa Brasilia ja Uruguay, joten haasteita on riittänyt. Myös Argentiina pystyy lyömään luukut kiinni, sillä maalle on tehty vain yksi maali koko turnauksessa.

Nähdäänkö finaalissa maaleja vai onko puolustukset rautaa? Taisto mestaruudesta käynnistyy maanantaiyönä klo 03:00.

Copa Américan finaaliin on tarjolla veikkauskisa, jossa oikein vastanneiden kesken jaetaan mieletön 10 000 euron jackpot. Lue lisätiedot veikkauksesta täältä!