Chelsea avasi Valioliiga-kautensa voitolla Brightonista

Brighton chelsea valioliiga

Brighton ja Chelsea sinetöivät Valioliigan avauskierroksen, kun joukkueet kohtasivat maanantai-illan myöhäisottelussa. Sarjapisteet lähtivät vierasjoukkueen matkaan.

Vahvasti ottelussa esillä oli Chelsean tuore tähtihankinta Timo Werner, jonka hankkiman rangaistuspotkun Jorginho ampui sisään avausjaksolla.

Pilkkuun johtaneessa tilanteessa Werner pääsi nokikkain maalivahti Mathew Ryanin kanssa. Hyökkääjä ehti juuri tuikata pallon sivuun ennen kuin aussiveskari liukui hänen jalkoihinsa.

Werner myös loukkaantui tilanteessa, mutta pelasi silti lopulta täydet minuutit.

– Hän sai iskun, kun hän hankki meille rangaistuspotkun, mutta toivomme, että kyseessä on vain puujalka. Haluan uskoa, että jos niin on, meillä on hieman aikaa saada hänet kuntoon Liverpool-otteluun, Chelsea-luotsi Frank Lampard sanoi.

Brighton tuli 54. minuutilla tasoihin Leandro Trossardin osumalla. Vain pari minuuttia myöhemmin Reece James vei kuitenkin Chelsean uudelleen johtoon ja kymmenisen minuuttia tästä Kurt Zouma sinetöi loppulukemiksi 1-3.