Chelsea kaatoi Manchester Unitedin ja eteni FA Cupin finaaliin

Ukraina Kyproksen Juha Pirinen Palloliitto Jasse Tuominen Manchester United Fulham Valioliigan Chelsea Leeds United FA Cup jalkapallon Valioliiga Manchester City jalkapallo

Chelsea eteni sunnuntaina FA Cupin finaaliin, kun se kaatoi Wembleyllä pelatussa välierässä Manchester Unitedin numeroin 3-1.

Ottelun avausmaali syntyi ensimmäisen jakson 11. lisäaikaminuutilla, kun Olivier Giroud onnistui ohittamaan David de Gean.

Espanjalaisvahdin ilta synkkeni entisestään heti toisen jakson alussa, kun de Gea lahjoitti Chelsealle toisen maalin. Lopullinen niitti ottelulle saatiin reilu vartti ennen loppua, kun Chelsea meni Harry Maguiren omalla maalilla 3-0-johtoon.

Bruno Fernandes kaunisteli lukemia lopussa vielä rangaistuspotkusta, mutta se oli laiha lohtu, kun Chelsea eteni 3-1-voitolla finaaliin, jossa vastaan asettuu Manchester Cityn lauantaina voittanut Arsenal.

FA Cupin finaali on ohjelmassa 1. elokuuta klo 17:00.