Maanantai-illan jännärissä Celta Vigo ja Cadiz kohtaava toisensa

Celta Vigo - Cadiz

La Ligassa pelataan maanantaina yksi ottelu, jossa Celta Vigo ja Cadiz kohtaavat toisensa. Vastakkain on kaksi joukkuetta, joista kumpikaan ei ole pelannut alkukaudella omalla tasollaan.

Celta Vigo ja Cadiz ottavat toisistaan mittaa maanantai-illan ainoassa La Liga -ottelussa. Kummankaan joukkueen kausi ei ole alkanut sillä tavalla, mitä odotettiin.

Celta Vigo on alisuorittanut koko alkukauden ajan ja se löytyykin sarjataulukosta vasta sijalta 17. Sarja on kuitenkin hyvin tasainen, eroa viidenteen sijaan on vain kuusi pistettä.

Mainos alkaa:

Jos Celta ei ole ollut alkukaudella omalla tasollaan, niin sitä ei ole ollut myöskään Cadiz. Illan vierasjoukkue on nimittäin ylisuorittanut alkukaudella ja se löytyykin sarjan kuudennelta sijalta. Sarjanousija voi nousta tänään jopa viiden parhaan joukkoon, mikäli se nappaa pisteet tänään Celtasta.

Kausi on kaiken kaikkiaan ollut toistaiseksi hyvin kummallinen. Esimerkiksi normaalisti sarjataulukon kärkipäässä nähdyt joukkueet Real Madrid ja Barcelona ovat olleet vaikeuksissa. Vaikeaa on etenkin katalonialaisilla.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa twiitin täältä.

Celta Vigon ja Cadizin välinen kamppailu alkaa tänään kello 22:00.

Lue myös: Suomesta jalkapalloyhteiskunta? Jalkapallo jälleen vahvasti esillä tulevassa Urheilugaalassa!