Lukas Hradecky joutui pettymään – Bayern München juhli Saksan Cupin voittoa

Bayern München
Kuva: Pixabay

Bayern München varmisti tuplamestaruuden lauantai-iltana, kun joukkue kaatoi Saksan Cupin finaalissa Leverkusenin numeroin 4-2.

Bayern sai otteluun loistavan startin, kun David Alaba ja Serge Gnabry osuivat kerran mieheen ja tauolle lähdettiin lukemista 2-0.

Toisella puoliajalla johto kasvoi kolmeen maaliin, kun Robert Lewandowskin kaukolaukaus yllätti täydellisesti Leverkusenin maalilla torjuneen Lukas Hradeckyn, joka saa ottaa osuman täysin piikkiinsä.

Tämän jälkeen maaleja nähtiin vähän molemmissa päissä, joten finaalista tuli todellinen maalijuhla. Voittajasta ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, joten Bayernin 4-2-voitto oli vähintäänkin ansaittu.

Nyt molemmat joukkueet saavat kääntää katseensa elokuussa pelattaviin europeleihin, sillä Bayern München on mukana Mestarien liigassa, kun taas Leverkusen hakee menestystä Eurooppa-liigasta.

Lue lisää: Valioliigan loppukauden otteluohjelma vahvistettiin – kausi päättyy 22. heinäkuuta