Katso video: Antonio Rüdiger näykkäsi Paul Pogbaa – näin Pogba itse kommentoi!

Antonio Rüdiger

Ranska ja Saksa kohtasivat toisensa F-lohkon huippukamppailussa tiistai-iltana. Ottelussa yksi puhuttavimmista tilanteista oli pelin ulkopuolella tapahtunut tilanne, kun Antonio Rüdiger näykkäsi Ranskan Paul Pogbaa.

Ranska onnistui voittamaan Saksan F-lohkon huippukamppailussa lukemin 1-0. Ennen ottelua nähtiin vaaratilanne, kun Greenpeacen aktivisti oli tippua katsomoon laskuvarjonsa takerruttua hämähäkkikameraan.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin pelin ulkopuolella puhuttava tilanne, kun Antonio Rüdiger näytti puraisevan Paul Pogbaa. Voit katsoa videon alta ja tehdä oman tulkintasi.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Pogba itse kommentoi tilannetta ottelun jälkeen.

– Me olemme kavereita Antonion kanssa. Tämä ei ollut iso juttu. Kaikki varmaan näkivät tilanteen tv-kuvista. Tilanne on ohi ja se on historiaa, Pogba sanoi ottelun jälkeen.

– Luulen, että hän hieman näykkäisi minua. Mutta minä en itke keltaisen tai punaisen kortin perään. Kerroin tilanteesta tuomarille, joka sai tehdä päätöksensä. On parempi, että tilanteesta ei annettu korttia. Enkä halua, että Antonio saa tilanteesta pelikieltoa.

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat tänään kolmella ottelulla. Myös Huuhkajat on tänään tulessa, kun Suomi kohtaa Pietarissa päivän ensimmäisessä ottelussa kello 16:00 Venäjän. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!

Suomi – Venäjä käynnistyy keskiviikkona 16. kesäkuuta kello 16:00, ottelun televisioi ilmaiseksi YLE TV2 sekä internetissä YLE Areena.