Helmarien Anni Hartikainen myöhästyi lennolta – nyt asiaan otti kantaa Palloliitto

Helmarit Anni Hartikainen

Helmarien Anni Hartikainen on viime päivinä ollut otsikoissa hänen myöhästyttyään lennolta, jonka määränpää oli Slovakia.

Joukkue matkusti perjantaina Slovakiaan, mutta Hartikainen jäi yhdessä Aada Nurmen, Lotta Lindströmin ja Natalia Kuikan kanssa Captain’s Ball -gaalaan palkittaviksi.

Nelikon oli tarkoitus matkustaa Kansojen liigan päätösottelua varten Slovakiaan lauantaina aamulla, mutta Hartikainen myöhästyi lennolta. Vaikka Hartikainen olisikin hyvin ehtinyt myöhemmällä lennolla tiistaina pelattavaan otteluun, päätti Päävalmentaja Marko Saloranta, pudottaa Hartikaisen ryhmästä ja kertoi juttelevansa pelaajan kanssa kasvotusten Suomeen palattuaan.

Mainos alkaa:

Nyt Palloliiton pääsihteeri Marko Casagrande on kommentoinut tapausta.

– Siinä kohtaa, kun yksi pelaaja ei liity joukkueeseen, vaikka on nimetty… Se on asia, joka tulee ennemmin tai myöhemmin selville. Kun päätös (poisjäännistä) oli tehty, oli viisasta kertoa asiasta, Casagrande sanoi Ylelle.

– On paljon asioita, jotka joukkue pitää sisällään, jos on mahdollista – eikä pääsihteerillekään kerrota kaikista asioista. Niin sen kuuluu ollakin, että joukkue on joukkue, Casagrande sanoo Yle Urheilulle.

Casagrande korosti myös, että mikäli asia olisi pidetty salassa ja se olisi tullut julki myöhemmin, olisi vaikutus voinut olla negatiivinen joukkueelle.

Tsekkaa myös: Jalkapallon EM 2024 – otteluohjelma