Alkulohkot pelattu – Huuhkajien turnaus päätökseen

Alkulohkot YLE julkaisi studiotiimin Perparim Hetemaj

EURO2020 -turnauksen alkulohkot on saatu päätökseen. Keskiviikkoiltana pelattiin neljä ottelua, joiden myötä myös E-lohko sekä F-lohko saatiin pelattua viimeistä ottelua myöten loppuun.

Jalkapallon EM-kisat on saatu vuonna 2021 alkulohkojen osalta päätökseen. Alkulohkot saatiin taputeltua keskiviikkoiltana, kun viimeisetkin ottelut saatiin pelattua.

Alkuillasta pelattiin E-lohkon ottelut. Ruotsi voitti huiman jännitysnäytelmän jälkeen Puolan ja nappasi lohkovoiton. Espanja laittoi murskajaiset pystyyn Slovakian kustannuksella ja voitti ottelun 5-0. Slovakia sijoittui kolmanneksi, mutta jäi lohkokolmosten vertailussa viimeiseksi.

Mainos alkaa:

Loppuillasta pelattiin F-lohkon otteluita. Portugalin ja Ranskan välillä juhlittiin maaleilla ja rangaistuspotkuilla, kun maalit tasattiin lukemin 2-2. Pilkkuja ottelussa jaettiin yhteensä kolme, näistä Ranskan Karim Benzema iski pallon verkkoon kertaalleen ja Portugalin Cristiano Ronaldo kahdesti.

Saksa oli pahasti pinteessä F-lohkon heikoimmaksi arvioitua Unkaria vastaan, mutta niin vain Joachim Löwin miehistö tuli tasoihin loppuhetkillä Leon Goretzkan osumalla ja nousi lohkossa neljään pisteeeen. Näiden pisteiden myötä Saksa nousi toiseksi ja eteni lohkosta jatkoon. Myös Saksan ja Unkarin välillä pisteet tasattiin lukemin 2-2.

Illan tulosten myötä varmistui se, että Huuhkajien kisat päättyvät alkulohkoon.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Katso kuinka lohkot päättyivät! Tsekkaa myös EM-kisojen otteluohjelma ja tulokset kokonaisuudessaan, kun alkulohkot on saatu pelattua.

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat lauantaina 26. kesäkuuta, kun pudotuspelit potkaistaan käyntiin kahden ottelun voimin.