Lukas Hradecky joutui pettymään – Bayern München juhli Saksan Cupin voittoa

Bayern München
Kuva: Pixabay

Bayern München varmisti tuplamestaruuden lauantai-iltana, kun joukkue kaatoi Saksan Cupin finaalissa Leverkusenin numeroin 4-2.

Bayern sai otteluun loistavan startin, kun David Alaba ja Serge Gnabry osuivat kerran mieheen ja tauolle lähdettiin lukemista 2-0.

Toisella puoliajalla johto kasvoi kolmeen maaliin, kun Robert Lewandowskin kaukolaukaus yllätti täydellisesti Leverkusenin maalilla torjuneen Lukas Hradeckyn, joka saa ottaa osuman täysin piikkiinsä.

Mainos alkaa:

Tämän jälkeen maaleja nähtiin vähän molemmissa päissä, joten finaalista tuli todellinen maalijuhla. Voittajasta ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, joten Bayernin 4-2-voitto oli vähintäänkin ansaittu.

Nyt molemmat joukkueet saavat kääntää katseensa elokuussa pelattaviin europeleihin, sillä Bayern München on mukana Mestarien liigassa, kun taas Leverkusen hakee menestystä Eurooppa-liigasta.

Lue lisää: Valioliigan loppukauden otteluohjelma vahvistettiin – kausi päättyy 22. heinäkuuta